Luxestate doreste sa investească în calitate și să-ți ofere confortul și liniștea care fac dintr-o casă oarecare , casa ta.

 

Luxestate este o companie care activeaza pe segmentul inchirieri apartamente lux si medium hight, imobile aflate in proprietatea noastra. Achizitionam doar apartamente direct de la dezvoltator și ne axăm strict pe gama rezidențială, pe apartamente noi.

In utilarea apartamentelor folosim tehnologii noi integrate cu atentie in décor.

Amenajate de designer, in stil modern, punem accent pe simplitate, eleganta subtila, valorizarea spatiului, culoare si forma si nu in ultimul rand, functionalitate.

Activăm pe piață numai în zona de nord a capitalei.

Investim inteligent, conștienți fiind că, pentru fiecare client în parte, acasă este acolo unde se simte bine, unde este înțeles de cei din jur și unde are posibilități de a se dezvolta și de a păsi împreună cu noi spre un viitor frumos.

Oferim lux, calitate, confort și eleganță

Considerăm că locuința în care stai îți definește caracterul și îți creionează întregul viitor.

Misiunea Luxestate

Activăm pe piața exclusivistă de rezidențiale, oferind spre închiriere numai apartamente noi, direct de la dezvoltator, situate în ansambluri rezidențiale, pentru a oferi clienților noștri luxul, calitatea, eleganța și confortul necesar. Nu ne poziționăm pe piață ca o simplă agenție imobiliară, ci considerăm că Luxestate este un investitor axat pe deschiderea de noi drumuri în domeniul rezidențial.

Pentru a reuși să ne menținem această poziție, ne orientăm investițiile doar spre zone cu puternic potențial economic, care să ofere clienților ce închiriază apartamentele noastre oportunități de dezvoltare profesională și personală, bucurându-se de o locuință sigură, confortabilă, poziționată strategic și situată la cele mai înalte standarde de calitate.

Începuturile Luxestate

Proiect Upground Residence

Am început activitatea cumpărând apartamente situate în Upgroud Residence (proiect finalizat în 2011). Ne-am axat pe zona business aflată în plină dezvoltare, încercând să oferim calitate și confort celor ce lucrează în zona de nord a capitalei. Complexul se bucură de amplasarea strategică, având acces facil la stația de metrou Pipera și fiind poziționat în proximitatea clădirilor de birouri.

Întregul complex are o suprafață de 16.000 mp, cuprinzând două edificii rezidențiale, fiecare cu patru intrări. Acestea însumează 570 de apartamente, pe 16 nivele, 1000 de locuri de parcare, pe 3 nivele, precum și alte facilități: spații comerciale și locații destinate activităților recreative și sportive.

Apartamentele puse la dispoziție de Luxestate

Apartamentele oferite spre închiriere de către noi au 2 camere, sunt la etajele 9,10 și 11 și au suprafețe utile cuprinse între 72 și 80 mp, toate beneficiind de loc de parcare la subsolul imobilului.

Proiect Cortina Residence

Apoi a urmat achiziționarea de apartamente  în ansamblul Cortina Residence, Complex finalizat in 2016. În cadrul acestei achiziții ne-am orientat spre liniștea și spre confortul pe care dorim să le punem la dispoziție celor ce vor închiria aceste apartamente. Complexul se bucură de proximitatea Parcului Herăstrău, fiind în același timp poziționat strategic, cu deschidere către arterele principale ce fac legătura cu centrul orașului și către Aeroportul Otopeni.

Suprafața întregului complex este de 64.ooo mp, cuprinzând 270 de apartamente și 426 de locuri de parcare, facând astfel din Cortina Residence cel mai mare complex rezidențial din sectorul 1 al capitalei.

Apartamentele puse la dispoziție de Luxestate

Apartamentele oferite spre închiriere de către noi sunt cu 2 și 3 camere și au o suprafață cuprinsă între 80 și 148 mp. De asemenea, toate apartamentele beneficiază de locuri de parcare si boxe la subsolul imobilului.

Viziunea Luxestate

Am pornit la drum optimiști și ne-am setat obiective care să depășească așteptările fiecărui client. Dorim să ne dezvoltăm și în următorii cinci ani să ne putem mândri cu un portofoliu de peste 1000 de apartamente rezidențiale oferite spre închiriere.

Promisiunea noastră este că ne vom păstra poziția de investitor inteligent și vom oferi clienților noștri aceeași calitate și eleganță, același lux și același confort, indiferent de apartamentul ales de către ei.

Ne vom axa în continuare doar pe investiții pe piața de rezidențiale, oferind spre închiriere numai apartamente la cheie, utilate si mobilate intr-un stil modern si functional. Designul apartamentelor noastre va ofera caldura si intimitate, confort si stare de bine, fiind primitoare si relaxante.