3 motive pentru care alegi Luxestate

3 motive pentru care alegi Luxestate

Piața imobiliarelor din România este extrem de dezvoltată, iar contractorii și agențiile imobiliare se află zilnic la “vânătoare de clienți”. Decizia de a achiziționa un apartament nu este însă tocmai ușoară. Aceasta depinde de foarte mulți factori: locație, dotări, apropiere de stațiile de transport, preț, credibilitatea vânzătorului etc.

Luxestate a avut întotdeauna avantaje în ceea ce privește vânzarea, din simpla cauză că noi am înțeles perfect acest proces și ne-am adaptat nevoilor clienților noștri. Noi am ținut cont de factorii decizionali ce-i influențează pe clienți, nu de profitul firmei.

Astăzi suntem aici pentru a evidenția principalele 3 motive pentru care clienții noștri au ales să colaboreze cu Luxestate. 

1. Investim inteligent

Luxestate activează pe piața de imobiliare doar în zona de real estate. Cumpărăm doar apartamente noi, apartamente direct de la dezvoltator, după care le mobilăm și le adaptăm exact nevoilor clientului și tendințelor de piață. Vindem doar apartamente mobilate și utilate conform ultimelor standarde, oferind astfel nivelul maxim de confort și siguranță dorite de client.

2. Urmărim doar investiții cu potențial mare de dezvoltare

Am preferat să activăm pe o piață nișată, preferând poziționarea premium în defavoarea volumului de vânzări lipsit de calitate. Cumpărăm apartamente doar în zona de nord a capitalei, o zonă cu înalt potențial de investiții. Această zonă s-a dezvoltat datorită existenței locurilor de muncă și a unor reali investitori. Astfel, complexele rezidențiale din zonă sunt extrem de căutate și bine poziționate în raport cu posibilitățile de dezvoltare profesională.

Cumpărăm doar apartamente aflate în zone rezidențiale cu deschidere la căi de acces spre principalele artere rutiere și apartamente aflate în proximitatea centrelor business.  Oferim astfel cumpărătorului posibilitatea de a-și găsi rapid un loc de muncă și de a locui într-un mediu oportun dezvoltării sale personale și profesionale.

3. Follow-up-ul este o parte esențială a procesului de vânzare 

Noi nu ne axăm doar pe vânzare, ci dorim dezvoltarea unor relații profesionale bazate pe încredere între client și agenție. Oferim consultanță în imobiliare și sfaturi utile fiecărui client. De asemenea, construim fiecare ofertă luând în calcul nevoile și dorințele acestuia. Nu ne încheiem niciodată relația cu clientul după închiderea vânzării, ci menținem mereu legătura cu acesta și urmărim mulțumirea sa pe toate planurile.

Procesul de follow-up al vânzării este componentă esențială în strategia Luxestate, iar acesta nu lipsește niciodată.

Dacă doriți să vă convingeți de aceste afirmații sau doriți mai multe detalii, ne puteți contacta oricând!

img

Gabriel

Related posts

La ce trebuie să fii atent când cumperi un apartament

Lăsând deoparte importanța incredibilă a factorului financiar, atunci când decizi să îți...

Continuați lectură
de Gabriel

Avantajele cumpărării unui apartament prin agenție

Alegerea unui apartament Atunci când decizi să cumperi un apartament ai mai multe variante. Te...

Continuați lectură
de Gabriel

Numele tau